medrek.se

Vikarierande sjuksköterska till ANOVA

Regioner
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Vikarierande sjuksköterska till ANOVA

Vi erbjuder  
ANOVA är en multidiciplinär enhet med expertis inom Andrologi, Sexualmedicin och Transmedicin. Det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa, sexuellt våld och att utreda och behandla personer med könsdysfori genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning.
 
På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, psykologer, kurator samt administrativ personal, flertalet med sexologisk, sexualmedicinsk kompetens. Vi är en högspecialiserad verksamhet med aktiv forskning och utveckling och mycket externt utbyte både inom och utom landet. 
 
Vi söker nu en sjuksköterska till ett vikariat på ca ett år.  
 
Om tjänsten 
Tjänsten innebär mottagningsarbete med planering och uppföljning i form av telefonkontakt och sjuksköterskemottagning och funktion som mottagningssköterska. Vår mottagning har omkring 16 000 besök per år fördelat på de olika patientkategorierna. 
 
I arbetsuppgifterna ingår information och undervisning till patienter samt viss provtagning och behandling. Som sjuksköterska kommer du även delta i våra olika rådgivningstelefoner, bland annat Preventell-hjälplinjen vid oönskad sexualitet (www.preventell.se). 
 
Då vi är en liten mottagning hjälps vi åt med arbetsuppgifterna och en del administrativa uppgifter förekommer. Vid mottagningen finns för närvarande fyra sjuksköterskor.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som vill vara med att driva och fortsätta bygga upp och utveckla vår mottagningsverksamhet. Du har sinne för struktur i arbetet, är flexibel och tycker om ditt arbete som sjuksköterska på mottagning. 
  
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska. 
Erfarenhet av självständigt arbete, mottagningsarbete. 
Telefon-rådgivning samt erfarenhet av våra patientkategorier är meriterande men inget krav.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation   
 
 
Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 
I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Rebecka Holmberg 
Chef, administration
contacticon phone 073-6168537

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Rodrigo-Germán Araya de Castilla 08-517 751 64/ rodrigo-german.araya-decastilla@sll.se

Dela detta jobb

Vikarierande sjuksköterska till ANOVA

Karolinska Universitetssjukhuset