medrek.se

logo

Vikarierande sjuksköterska till KVS i Vejbystrand

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Vikarierande sjuksköterska till KVS i Vejbystrand

Vi söker sjuksköterska som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Som sjuksköterska i Forenede Care är du en viktig del i organisationen och där din kompetens värdesätts högt. Du är en del av teamet och har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten.

Här kommer du att arbeta:

På KVS har du havet som granne. Vår verksamhet består av två avdelningar; en demensavdelning och en somatisk avdelning. På boendet finns 34 platser varav en korttidsplats. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp bestående av verksamhetschef, gruppledare, arbetsterapeut, fysioterapeut och ytterligare en sjuksköterskekollega. 

Vem är du?

Du är ansvarstagande, självständig och trygg med att göra prioriteringar och leda andra. Du trivs med att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor, är prestigelös och motiveras av, att tillsammans med dina kollegor, organisera omvårdnaden på bästa sätt.

I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en sjuksköterska på deltid till ett föräldrarvikariat med sysselsättningsgrad ”75 %” under perioden 2024-05-13 - 2025-06-01

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Sista ansökningsdag

2024-03-31

Kontaktperson

Alexandra Karlsson

E-post: alexandrak@forenedecare.se

Telefonnummer: 0733 - 150 126

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Vikarierande sjuksköterska till KVS i Vejbystrand

Forenede Care