medrek.se

Vill du arbeta med bröstcancerpatienter? Sjuksköterska dagtid sökes till Bröstcentrum i Solna!

Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Vill du arbeta med bröstcancerpatienter? Sjuksköterska dagtid sökes till Bröstcentrum i Solna!

• Vill du arbeta med cancervård i en högspecialiserad verksamhet och öka dina kunskaper inom onkologi och kirurgi?  
• Har du erfarenheter och kunskaper som du vill dela med dig av?  
• Vill du verkligen göra skillnad?  
 
Är svaret ja på ovanstående frågor? Då vill vi veta vad just du kan bidra med till patientområde Bröst-, endokrina tumörer och sarkom på Karolinska Universitetssjukhuset!  
 
Du är välkommen att ringa eller maila mig så berättar jag mer om hur din anställning kan se ut hos oss! Kontaktuppgifter: Karolina Fridblom, vårdenhetschef, 0737-451371, karolina.fridblom@sll.se  
 
Om oss  
På Mottagning Bröstcentrum utredes och behandlas både godartad knöl i bröstet och bröstcancer.
 
Många cancerpatienter behöver både kirurgisk och onkologisk behandling. Därför har vi i vårt patientområde valt att slå ihop cancerkirurgi med onkologi och på det sättet samla olika kompetenser kring patienten. Samlad kirurgisk och onkologisk vård betyder bättre kontinuitet, kortare väntetider samt förbättrad patientsäkerhet.  
 
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag och vi erbjuder både tillsvidaretjänst samt vikariat.
 
Vem söker vi?  
I denna annons söker vi sjuksköterskor till två olika områden inom Bröstcentrum:
Sjuksköterskor kirurgi och onkologi: 
Du är legitimerad sjuksköterska helst med specialist-/vidareutbildning inom kirurgi eller (bröst)onkologi. Du har jobbat med kirurgi eller onkologi en längre tid och är van vid patientgruppen.  
Sjuksköterska plastik: 
Du är legitimerad sjuksköterska. Du har jobbat med plastikkirurgi och är van vid patientgruppen.  
 
I rekryteringsprocessen har du såklart möjlighet att hospitera och se hur vi arbetar.  
 
Välkommen att ansöka!  
Hälsningar Julia & Karolina  
 
Mer om patientområdet och Tema Cancer  
Bröst-, endokrina tumörer och sarkom är ett av patientområdena som ingår i Tema Cancer. Vårt patientområde är uppdelat i flera patientflöden, de två största av dessa är Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom. Inom patientflödena finns det öppenvård, slutenvård och medicinsk behandling. Vi utreder, opererar och behandlar bröstcancer, benigna tumörer och cancer i tyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrinkirurgi och mjukdelssarkom.  
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  
 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Julia Engström Sid 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 0707362763
Karolina Fridblom 
Vårdenhetschef
contacticon phone 08-517 700 71
contacticon mobile 073-745 13 71

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68

Dela detta jobb

Vill du arbeta med bröstcancerpatienter? Sjuksköterska dagtid sökes till Bröstcentrum i Solna!

Karolinska Universitetssjukhuset