medrek.se

Vill du arbeta med oss i sommar och har ett hjärta för arbete med äldre människor?

Ansök nu

Vill du arbeta med oss i sommar och har ett hjärta för arbete med äldre människor?

Varmt välkommen att söka till oss, kanske du är den som blir en del av vårt härliga gäng!

Just nu söker vi dig som läser till sjuksköterska studerande termin 5, är undersköterska eller vårdbiträde. Vi behöver dig som kan arbeta under veckorna 24-33 sommar 2021.

Förenade Care Vinddraget 14 i Gävle drivs i egen regi fr om 1 november 2018 av Förenade Care. Här bor 64 personer med olika behov av omsorg och stöd. Vårdboendet finns i lummiga och natursköna Andersberg.

Kvalifikationer
Studerande till sjuksköterska eller till omvårdnadsprogrammet alternativt motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Vi arbetar efter Förenade Care samt Gävle kommuns värdegrund. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare samt haft läkemedelsdelegering.

Arbetstid/Varaktighet
Sommarvikariat under perioden juni-augusti 2021. Vi ser gärna att man kan påbörja sin anställning som timvikarie redan nu i vår för att på så vis komma in väl i arbetet inför det kommande vikariatet i sommar. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kristina Bergh Biträdande verksamhetschef
E-post: kristinab@forenadecare.com
Tel: 072-085 24 44

Ansökan
Varm välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
2021-03-31. 
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Vill du arbeta med oss i sommar och har ett hjärta för arbete med äldre människor?

Förenade Care AB