medrek.se

Vill du arbeta på ett familjärt LSS-boende med höga ambitioner?

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Vill du arbeta på ett familjärt LSS-boende med höga ambitioner?

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska/fritidsledare/vårdare med specialistinriktning psykiatri, till ett nyöppnat boende i Södertälje. Erfarenhet från tidigare arbete på LSS-boende eller liknande för vuxna med autism, aspberger, ADHD, ADD och självskadebeteende är ett krav.

Verksamheten strävar efter att hjälpa de boende till en mer självständig vardag och få dem att utvecklas samt växa.

För att lyckas i din roll krävs att du är och har erfarenhet av följande:
• Undersköterska eller motsvarande utbildning inom omvårdnad/psykiatri.
• Formell tilläggsutbildning inom psykiatri är önskvärt och meriterande dock är erfarenhet viktigare.
• Tidigare erfarenhet och kompetens att hantera diagnoser som autism, aspberger, ADHD, ADD och självskadebeteende.
• Kunskap om och en vilja att vidareutveckla dig gällande lagar och behandlingsmodeller (ex LSS personkrets1, TEACCH mm)
• B-körkort.

I ditt arbete ser vi att du kliver in med stort engagemang och med en förmåga att släppa på kontrollen för att möjliggöra en tillitsfull miljö där såväl de boende som dina kollegor ges chansen att växa i organisationen. Det innebär även att du får ett självständigt arbete där eget ansvar är centralt likväl som att leda och slutföra aktiviteter. Samtidigt har du förmågan och förstår vikten av att samarbeta.

Du har även ett analytiskt och reflekterande förhållningssätt och kan behålla lugnet även i stressade situationer och är trygg både som person samt i din profession.

En god människosyn och humanistiska värderingar är en självklarhet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter på boendet innefattar bland annat att:
• Skapa individuella genomförandeplaner för de boende
• Vardagsaktiviteter för och med de boende
• Journalföring/dokumentation
• Kontakt med kommunala handläggare/gode män.

Anställning
Vårdlänken rekryterar för Evus Omsorgs räkning både hel- eller deltidstjänster för tillsvidareanställning med möjlighet till individuell schemaläggning.

Evus Omsorg är en familjeverksamhet med lång erfarenhet inom vård och omsorg, som erbjuder neuropsykiatrisk specialistkompetens. Boendet är vackert beläget nära vatten och naturen, vilket öppnar upp för en mängd aktiviteter eller bara för en stunds njutning.

Evus Omsorg värnar om kvalitet och utveckling, både för de boende och sin personal. Här får du verkligen vara med att göra skillnad samtidigt som du ges chansen att utvecklas i din yrkesroll.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Vill du arbeta på ett familjärt LSS-boende med höga ambitioner?

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering