medrek.se

Vill du arbeta som ledsagare till en tjej på 13 år?

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Vill du arbeta som ledsagare till en tjej på 13 år?

Beskrivning av verksamheten

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.

Vår kund är en tjej som bor på landet strax utan för Vellinge. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och syskon och en hel del djur så du som ledsagare kan inte vara allergisk mot djur. Du behöver även ha körkort då det inte finns bussförbindelser. Kunden pratar övervägande Engelska så du måste förstå och kunna prata Engelska väl. Du måste även behärska svenska i tal och skrift.

Det viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning ca 16 tim/månad

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Kundansvarig Angela Jalkhed

Dela detta jobb

Vill du arbeta som ledsagare till en tjej på 13 år?

Förenade Care AB