medrek.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som timanställd inom Hemvårdsförvaltningen. Detta innebär att du själv har möjlighet att lägga ditt schema och tillgänglighet och vi bokar sedan in dig utifrån din tillgänglighet på lediga pass. 

I rollen som timanställd undersköterska/ vårdbiträde kommer du att arbeta med att ge service till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst, utifrån deras egna behov och förutsättningar. Vi arbetar utifrån Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden tillit, respekt och ödmjukhet och hoppas att du vill bidra med detta till vår verksamhet! 

Vår verksamhet pågår dygnet runt, och arbetsuppgifterna innebär bland annat, medicinsk omvårdnad, enklare matlagning, hjälp med hygien och utevistelse. I ditt arbete är du en gäst i kundens hem och vi arbetar alltid under sekretess. 

Vi erbjuder en tredagars introduktionsutbildning och du kommer till att börja med gå bredvid en mer erfaren kollega, så att du ska känna dig trygg när du börjar arbeta hos oss. Hos oss arbetar vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och en rad andra professioner. 

Vi söker dig som kan och vill göra skillnad för våra äldre! Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

För att söka till oss krävs inte att du har några förkunskaper men det är meriterande om du har utbildningsbakgrund eller erfarenhet inom vård- och omsorg. Vi ser det också som starkt meriterande om du har körkort!

För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett intresse för vård- och omsorgsarbete, att du tycker om att ta hand om andra människor samt ge god service. Arbetet förutsätter att du har en god planerings- och samarbetsförmåga, att du kan ta initiativ och vara självgående samt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

En förutsättning för att kunna gå vidare med en anställning som undersköterska eller vårdbiträde är att du klarar läkemedesdelegationen. Har du tidigare gjort en hälsoundersökning i din utbildning för TBC/MRSA vill vi gärna att du tar med detta underlag till en eventuell intervju. 

Om du blir kallad till intervju vill vi att du tar med dig ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas vid anställningsintervjun.

Anställningens omfattning

Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.
Efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A795031 - 2018

Lön

Enligt avtal.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Generell information

Sista ansökningsdag
2018-11-20

Arbetsplats
Hallands län

Kommun
Halmstad

Yrkeskategori
Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Omfattning
Timavlönad

Antal tjänster
15

Kontaktpersoner

Gabriella Kylén
Enhetschef Bemanningsenheten 0703735278

Sofie Pålsson
Samordnare, Bemanningsenheten 035-19 29 52/ 0729-76 31 24

Vill du arbeta som timanställd Undersköterska/vårdbiträde?

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Dela detta jobb