medrek.se

Vill du bedriva högspecialiserad geriatrisk vård? Vi söker en ny kollega till Patienflöde Skörhet, R72 i Huddinge.

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-04

Ansök nu

Vill du bedriva högspecialiserad geriatrisk vård? Vi söker en ny kollega till Patienflöde Skörhet, R72 i Huddinge.

Om oss 

Vi är en vårdenhet, belägen i Huddinge, som tillhör Tema Åldrande och ingår i patientområde "Den multisjuka äldre".  

Här bedriver vi geriatrisk slutenvård för patienter som är multisjuka och sköra. Patienterna har olika diagnoser och vårdas under kort tid. De vanligaste förekommande diagnoserna är hjärtsvikt, kroniska obstruktiva lungsjukdomar (KOL), endokrina sjukdomar och infektioner.   

Det mesta intaget sker från Akutmottagningen och sjukhusets vårdavdelningar men också på remiss från vårdcentral samt från direktstyrd ambulans efter kontakt med jourläkare resp. koordinator. Avdelningen har 20 vårdplatser. 

Vi erbjuder 

Vi erbjuder en lärande arbetsmiljö med stora möjligheter att utveckla, växa och skaffa nya erfarenheter inom allmängeriatrisk vård och behandling av patienter med olika diagnoser.  

Här arbetar du med glada, kompetenta och trygga kollegor samt coachande chefer med bred erfarenhet av geriatrisk vård och ledarskap. Vi har en inkluderande arbetsmiljö där vi alla är behjälpliga och stöttar varandra.  

När du börjar hos oss får du en personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov. Vi arbetar med coachande mentorskap och handledning för såväl den nya som den erfarna medarbetaren. 

Är du nyutexaminerad, men har ett intresse för vår verksamhet? Tveka inte att söka till oss! Möjligheten till hospitering finns och du kommer att erbjudas anpassad inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet 

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid, dag och kväll, med tillträde enligt överenskommelse. Observera att dagtjänsten inkluderar tjänstgöring två av fem helger.  

Vi söker 

Vi söker en sjuksköterska som har ett genuint intresse för att jobba inom geriatrisk vård och som brinner för att erbjuda en professionell omvårdnad till våra patienter.   

Vi önskar att du ställer dig positivt till att arbeta i en organisation med kontinuerlig utveckling, där du själv gärna medverkar till vård- och verksamhetsutveckling och därmed utvecklas i din roll som sjuksköterska.  

Vi förväntar oss givetvis att du delar och arbetar efter grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  

Kvalifikationer  

För att jobba hos oss krävs att du är legitimerad sjuksköterska. Har du jobbat inom geriatrisk vård, ser vi detta som meriterande. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.    

Välkommen med din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Irene Johansson 

Omvårdnadschef
 0858582653, 072-582 32 20
 irene.k.johansson@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Emma Johnsson, emma.k.jonsson@sll.se

 

Dela detta jobb

Vill du bedriva högspecialiserad geriatrisk vård? Vi söker en ny kollega till Patienflöde Skörhet, R72 i Huddinge.

Karolinska Universitetssjukhuset