medrek.se

Vill du bli Anettes sjuksköterskekollega på Barnakutmottagningen i Huddinge?

Ansök nu

Vill du bli Anettes sjuksköterskekollega på Barnakutmottagningen i Huddinge?

Anette arbetar som specialistsjuksköterska på Barnakutmottagningen i Huddinge. Läs hur hon beskriver sin arbetsplats. Kanske du vill bli hennes nya kollega?

Jag har arbetat som sjuksköterska på akuten länge, det var mitt första sjuksköterskejobb och från början gällde det både vuxna och barn. Min upplevelse är att jag har ett roligt och spännande arbete. Jag har succesivt tagit del av ansvarsuppgifter och specifika ansvarsområden då min arbetsplats uppmuntrar till fördjupning och att få bredda sina kunskaper i sin egen takt. Arbetet är omväxlande och samarbete med barn, ungdomar och deras familjer är utmanande på flera sätt. Viljan att specialisera sig växte fram efter hand och så fick jag möjlighet via arbetsplatsen att kombinera studier med kliniskt arbete. Med fördjupade kunskaper strävar jag och mina kollegor i det dagliga arbetet efter barnkonventionens lagar och ständigt väga in barnperspektiv.

”Utmaningen är att göra det bästa för varje patient utifrån dennes förutsättningar och situation."

”Utmärkande för en arbetsdag” är att den ena dagen inte är den andra lik. Vi arbetar i team tvärprofessionellt med standardiserade rutiner, arbetsmodeller och beslutsunderlag för att göra patientarbete så säkert som möjligt och underlätta omhändertagandet. Samarbetet blir mer lyckosamt om vi använder oss av vår inlevelseförmåga, har fantasi, är flexibel och ibland behövs ett väldigt gott tålamod.

Under mitt yrkesliv har jag ägnat en stor del åt akutrumsträning för ”det svårt sjuka barnet”, lokalt katastrofarbete, varit kamratstödjare, instruktör för patientsimulering och nu senast flyttsamordnare. Men det jag uppskattar allra mest är samarbete med alla kollegor och samarbetet med våra patienter. Vi är en inkluderande arbetsplats med ambition att stödja och ge handledning.

Vill du bli min nya kollega? Välkommen till oss!

Hälsningar Anette och omvårdnadscheferna Monica, Linda och Therés

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande i denna rekryteringsprocess.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation   
- Bevis om specialistkompetens   

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vill du bli Anettes sjuksköterskekollega på Barnakutmottagningen i Huddinge?

Karolinska Universitetssjukhuset