medrek.se

Vill du bli en av oss?

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-12

Ansök nu

Vill du bli en av oss?

Vi söker verksamhetschef till Vinddraget vård- och omsorgsboende
Som verksamhetschef kommer du att ingå i Region Uppsalas ledningsgrupp som i dagsläget består av sex verksamhetschefer och en regionchef. Vinddraget är ett äldreboende som består av 64 lägenheter för äldre med omvårdnadsbehov, hälften av dessa är anpassade för personer med demenssjukdomar. Som medarbetare i Förenade Care arbetar du i en organisation där man vet att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Det är medarbetarna som har byggt upp den koncern vi är idag. Du kommer snabbt att märka att dina kollegor delar din entusiasm för vår verksamhet, och välkomnar dina idéer. Konstant utveckling är en av kärnorna i vår företagskultur, och kundernas behov står alltid i fokus.

Kvalifikationer
Lämplig utbildning på högskolenivå, gärna leg. sjuksköterska, socionom med inriktning social omsorg eller motsvarande. Meriterande är vidareutbildning inom geriatrik, så som vård av äldre, samt utbildning och erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. Du bör ha ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter. 

Du ska ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. Du skall ha förmåga att svara för de administrativa uppgifter som ankommer på verksamhetschef.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. Som person är du positiv, utåtriktad och har förmåga att se framåt och arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat samt att se helheten i verksamheten.

Vi ser gärna att du har en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå från att alla vill och kan ta ansvar.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Snarast

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök.

Kontaktperson
Susanna Gerhard Regionchef 
Telefon: 0733-15 01 85

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande, där av inget sista datum för ansökan.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Vill du bli en av oss?

Förenade Care AB