medrek.se

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats?

Regioner
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats?

ASiH Norrtälje Roslagen Förenade Care AB söker nattsjuksköterska nu när vår verksamhet växer.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Under hösten 2022 så utökar vi vår ASiH-verksamhet och öppnar en palliativ vårdavdelning. Verksamheten kommer ligga i nyrenoverade lokaler på ROS- Roslagens Sjukhus i centrala Norrtälje. Vi söker nu nattsjuksköterska för tjänstgöring på ASiH och den palliativa vårdavdelningen.

Avdelningen kommer ha 20 vårdplatser för specialiserad palliativ slutenvård. På vårdavdelningen kommer vi vårda patienter med palliativa vårdbehov. Inom ASiH vårdar vi patienter med behov av avancerad sjukvård i hemmet. Ofta patienter med cancerdiagnos, men även andra diagnoser förekommer. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator. Vi tycker att teamarbete och samverkan är viktigt.

Detta är ett unikt tillfälle att arbeta i en dynamisk miljö tillsammans med vår kompetenta arbetsgrupp och samtidigt få vara med i uppstarten av en ny verksamhet. Hos oss får du ingå i en arbetsgrupp med lång erfarenhet av palliativ vård och avancerad hemsjukvård, där personcentrerad vård är utgångspunkten. Enheten verkar för att ligga i framkant inom den specialiserade palliativa vården.

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. Vi arbetar efter den palliativa vårdens värdegrund som är närhet, helhet, kunskap och empati, där patientens fysiska, psykiska, existentiella och sociala behov står i centrum. På natten arbetar du tillsammans med sjuksköterskekollegor på avdelningen och ASiH, med varierande arbetsuppgifter utifrån patienternas olika behov. Flexibilitet är viktigt för oss.

KVALIFIKATIONER

Sjuksköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet, gärna med erfarenhet av hemsjukvård och/eller palliativ vård.

KRAV

Sjuksköterskeutbildning

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning deltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras Veckoarbetstid för vår nattpersonal är 32,33 tim/v. Provanställning tillämpas.

LÖN

Månadslön, kollektivavtal finns

TILLTRÄDE

2022-10-01 eller enl. överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2022-08-14. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, varav tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

KONTAKTPERSON

Hanna Österholm, Enhetschef

Växel: 0176-20 75 80 Mobil: 076-101 94 30

Dela detta jobb

Vill du bli en del av en fantastisk arbetsplats?

Förenade Care AB