medrek.se

Vill du bli en i vårt team? Vi söker nyutexaminerade och erfarna sjuksköterskor till Tema Neuro i Solna

Ansök nu

Vill du bli en i vårt team? Vi söker nyutexaminerade och erfarna sjuksköterskor till Tema Neuro i Solna

Tycker du precis som vi att hjärnan och ryggmärgen är fascinerande och vill bygga på din erfarenhet inom en bred verksamhet, med olika vårdnivåer? Eller har du redan erfarenhet inom omvårdnad och vill nu utvecklas inom intermediärvård. Kom till oss till vår neurokirurgiska vårdavdelning!

Om oss:

På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska läkare och hälsoprofessioner. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och postoperativ övervakning, och har därtill möjlighet att arbeta på vår inskrivningsmottagning och med strålknivskirurgi.  För dig med erfarenhet finns även möjlighet att arbeta med intermediärvård. 

Vårt arbete ställer höga krav på kunskap om hjärnans anatomi och fysiologi och om de symtom som människan kan drabbas av före och efter ett ingrepp i hjärnan/ryggmärgen - kunskap som du kan bygga upp hos oss! Vår verksamhet är högt bemannad, vilket innebär att du alltid har kollegor på plats att fråga.

Annonsen avser tillsvidareanställningar till dag/kväll/natt eller bara natt. Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att just skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa.

Vi erbjuder:

-Vi är stolta över att kunna säga att vi har en bra social arbetsmiljö med högt i tak. Här blir du en del av ett hjälpsamt och positivt team!  

-Personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov

-Kompetenstege för sjuksköterskor och   kontinuerlig kompetensutveckling med möjligheten att delta i olika aktiviteter i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen eller externa kursen Neurosjukvård (15hp) detta i samband med   din utvecklingsplan.

-Dubbelt OB för dina nattpass

Vi söker dig som

-Tar ansvar i din yrkesroll

-Har en god samarbetsförmåga

-Är flexibel och hanterar oförutsägbara situationer med bibehållet lugn

-Är bekväm i att arbeta självständigt och kan prioritera rätt i ditt arbete

-Har ett helhetsperspektiv på såväl patient och närstående som verksamhet och vill vara med och utveckla och driva den vård vi ger

-Ser möjligheterna i att få arbeta i en helt ny sjukhusbyggnad och få vara med att forma en ny tematisk organisation för framtidens sjukvård!

Kvalifikationer

-Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

-Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vill du bli en i vårt team? Vi söker nyutexaminerade och erfarna sjuksköterskor till Tema Neuro i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset