medrek.se

Läs om varför Paulina arbetar som sjuksköterska på K87-89!  

Det bästa med min arbetsplats är patientgruppen och mina kollegor. Den ena dagen är inte den andra lik, och vi får följa patienten från att den är svårt sjuk till att bli friskare för varje dag som går efter transplantationen. Vi trivs tillsammans och skrattar mycket i arbetsgruppen. Patienter som vårdats hos oss har uttryckt ”man märker i alla fall att ni har roligt på jobbet, skrattet hörs genom väggarna” - det stämmer verkligen! 

Jag började på K87-89 som undersköterska under en sommar när jag studerade till sjuksköterska. Efter min examen kändes det som ett självklart val att komma tillbaka just hit.  

Patienterna som vårdas på avdelningen transplanteras med njure, lever, bukspottkörtel eller hjärta. Vi vårdar även patienter som genomgått en kärlaccessoperation. Både vuxna och barn vårdas här.  

Det finns ett nära samarbete mellan sjuksköterskor/undersköterskor och med läkarna samt andra professioner. När vi har rond är vi flera yrkeskategorier samlade eftersom vi har olika kompetens med varierande infallsvinklar. Vi är verkligen ett team samlat runt patienten, och det tycker jag är viktigt.  

Våra chefer är bra! Jag uppskattar att det vi tycker och tänker tas tillvara på och att vi på så sätt kan fortsätta att utveckla omvårdnaden. Det finns också möjlighet till kompetensutveckling och utbildning om man efterfrågar det.  

Arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska här hos oss kommer du att planera för, vägleda och aktivt vårda patienter. Du deltar i rondarbetet, hanterar läkemedel och bedömer i samförstånd med patienten omvårdnadsbehovet. Vidare bidrar du till att förebygga och förutse postoperativa komplikationer och bevakar förändringar i patientens hälsotillstånd. Du hanterar centrala intravenösa infarter, olika dränage, katetrar och annan medicinteknisk utrusning typisk för en kirurgisk vårdavdelning.  

Vem söker vi? 

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet i rollen. Alla är välkomna att söka, men du bör såklart ha en hög arbetsmoral precis som vår övriga arbetsgrupp. Du bör också vara flexibel, eftersom arbetet snabbt kan komma att ändras under dagens gång.  

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande.  

Välkommen att ansöka!  

Hälsningar Paulina med kollegor och omvårdnadscheferna Pia & Josefine 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Josefine Kaunisto 
Omvårdnadschef
08-585 866 06

Pia Palm 
Omvårdnadschef
08-585 880 35

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Marita Bladh 08-585 825 91

Vill du bli Paulinas sjuksköterskekollega på transplantationsavdelningen i Huddinge?

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb