medrek.se

Vill du bli vår kollega? Bli sjuksköterska på AVA i Huddinge!

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Vill du bli vår kollega? Bli sjuksköterska på AVA i Huddinge!

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Inom funktionsområdet i Huddinge ingår förutom Akutmottagningen även akutvårdsavdelningarna MAVA/MIMA, KAVA och AVA för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet.

Mitt arbete på AVA är mycket varierande med olika arbetsuppgifter, ibland i ett väldigt högt tempo. Jag kan arbeta på min hem-avdelning eller rotera mot någon av våra andra akutvårdsavdelningar, MAVA, KAVA eller akutmottagningen. Det är extra stimulerande och en naturlig utveckling för mig som vill utvecklas inom akutsjukvård.   

Som sjuksköterska på AVA ansvarar jag, tillsammans med läkare och undersköterska, för omvårdnad och övervakning av svårt sjuka patienter som kommer från Akutmottagningen. Vi behandlar och stöttar i det initiala skedet och då krävs att jag är snabbtänkt, fokuserad och kan kommunicera effektivt med hela teamet. Det kräver också att jag ser personen bakom patienten och utför relevanta omvårdnadsåtgärder utifrån ett helhetsperspektiv.   

Tillsammans med en läkare och undersköterska har jag omvårdnadsansvaret för upp till sex patienter. Här observerar vi våra patienter samtidigt som vi utför en mängd kontroller, provtagningar och ser till att remisser för t ex röntgen skickas för att utredningarna skall gå framåt. Simultankapacitet är verkligen en bra egenskap att ha i mitt jobb! Vi har även kontakt med anhöriga och när patienterna är färdigbehandlade hos oss samordnar jag kring utskrivning eller övertag till mottagande avdelning.   

Som sjuksköterska är jag van att tillsammans med läkare ansvara för arbetsledning och prioritering men hos oss är det viktigt att också se patienten som behöver omtanke och omvårdnad mitt i allt som händer. Det är också en tillgång att kunna lyfta blicken för att ha koll på hur mina andra kollegor på avdelningen har det, allt för att vi ska kunna hjälpas åt där det behövs.   

Känner du att du vill något extra med din roll som sjuksköterska? Bli vår kollega!   

Mer om oss   

Funktion Akut i Huddinge består av slutenvårdsavdelningarna AVA, KAVA samt MAVA/MIMA och öppenvården med Akutmottagningen.   

På AVA tar vi emot alla patientkategorier men de vanligast förekommande specialiteterna är kirurgi, medicin, infektion och ortopedi. Vanliga diagnoser på AVA är frakturer, pneumoni, leversjukdomar, neutropen feber, oklara infektioner, KOL-exacerbation, appendicit, divertikulit, commotio-observation, ileus, osv.   

Vi har idag 12 vårdplatser på AVA. Under våren 2019 är det dags för oss att flytta in i helt nyrenoverade lokaler här i Huddinge. I och med flytten utökar vi samtidigt vår avdelning från 12 vårdplatser till 24. På AVA finns stora visioner och vill du vara en del av denna utveckling är du välkommen att söka till oss! För oss är det viktigt att medarbetarna känner sig delaktiga i avdelningen och vi erbjuder stora möjligheter till att vara med och påverka.   

Vi bedriver studentteam på AVA med sjuksköterskestudenter där erfarna sjuksköterskor handleder studenterna med ”peer learning” som handledningsmodell.   

Vi erbjuder   

Du anställs på Funktion Akut med huvudplacering på AVA och på sikt finns möjlighet att rotera till de andra slutenvårdsenheterna inom funktionen. När detta sker anpassas efter varje individs behov. Syftet med rotation är att det starkt bidrar till medarbetarnas kompetensutveckling samt främjar det tvärprofessionella samarbetet inom funktionen.

Introduktionen är individuellt anpassad och innefattar även hospiteringspass på övriga enheter för att få en klarare bild över hur funktionen ser ut och samarbetar. I introduktionen ingår även introduktionsdag med både praktisk och teoretisk information.   

Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och hälsosamma scheman. Vi arbetar även aktivt och löpande med kompetensutveckling. Inom funktionsområde Akut Huddinge erbjuder vi interna utbildningar och föreläsningar kontinuerligt över året. Vi använder oss också av den SLL-övergripande kompetensmodellen med tydliga möjligheter att kompetensutvecklas på olika nivåer.   

Vi jobbar också med att införa karriärspår inom Funktion Akut. Det finns tre inriktningar att välja mellan: kliniskt, akademiskt eller ledarskap. Genom denna satsning skapar vi förutsättningar för dig som sjuksköterska att utvecklas inom din profession utan att behöva byta arbetsplats och därmed utveckla och behålla kompetens under lång tid.   

Inom Funktion Akut bemöter vi patienter och varandra enligt Karolinskas värdeord: Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet utifrån visionen ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården”.   

Vi söker   

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ambition att arbeta fokuserat med akutsjukvård. Vår ambition är att du ska växa hos oss, i din roll som sjuksköterska.   

Du ska tycka om att arbeta i en miljö med högt tempo där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du har en positiv inställning och är gärna med och driver verksamheten framåt. Du behöver ha lätt för kommunikation för att fungera bra med ditt team och har ett genuint intresse och engagemang att alltid sätta patienten först.   

Kvalifikationer   

Legitimerad sjuksköterska.   

När du anmäler din ansökan vill vi att den innehåller följande:   

CV, Personligt brev   

Urval och intervjuer sker kontinuerligt! Efter våra intervjuer gör vi kontroller hos IVO, Socialstyrelsen samt Belastningsregistret och ringer även dina referenter.   

Välkommen till oss med din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Susanne Rodehav 
RekryteringsPartner
 08-517 725 39

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Annelie Rehnström mobiltel: 0701-68 40 62

 

Dela detta jobb

Vill du bli vår kollega? Bli sjuksköterska på AVA i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset