medrek.se

Vill du jobba i Stockholm och är allmän- eller specialistsjuksköterska?

Vi söker sjuksköterskor för bemanningsuppdrag omgående samt från årsskiftet och hela våren till olika uppdrag i Stockholmsregionen.
Vi har ett brett kontaktnät för att kunna möta upp dina önskemål och behov.

Vi söker dig som är sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och är intresserade  av uppdrag med kortare och längre tidsintervall. Vi erbjuder dig marknadens bästa tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Är du intresserad? vänligen kontakta oss så berättar vi gärna mer.
 

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
Vana med att arbeta med varierande arbetsuppgifter i tempo. Flexibel och noggrann med god samarbetsförmåga med övriga yrkesprofessioner och arbetskamrater. Du ska ha en god förmåga till att bemöta patienter och anhöriga som befinner sig i en utsatta situation och behöver stöd och hjälp. Samt känna trygghet i att prioritera det dagliga arbetet samt förmåga till att delegera och arbetsleda arbetskamrater i teamet ikring patienterna. 
Vilja att verka för verksamhetens behov.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök denna tjänst”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi bryr oss mer

Om Dedicare

Dedicare är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete. Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer. Med en bas i Stockholm har vi även kontor på fler platser i Sverige, i Norge, Finland och Danmark.

Vill du jobba i Stockholm och är allmän- eller specialistsjuksköterska?

Företag Dedicare
Regioner
Utgår

2019-11-09

Ansök nu

Dela detta jobb