medrek.se

Vill du jobba med huvud, hud och halscancer? Vi söker sjuksköterska.

Ansök nu

Vill du jobba med huvud, hud och halscancer? Vi söker sjuksköterska.

Om tjänsten och vår verksamhet:

Vårdavdelningens patienter ingår i Tema Cancer. Inom Tema Cancer vårdas patienter inom huvud/hals/hud/lungcancer Här vårdas patienter som får kirurgisk- och onkologisk behandling eller har komplikationer till följd av sin behandling eller sjukdom. Vi har 20 vårdplatser för flödet och kommer att öka antalet vårdplatser och därför behöver vi hitta nya härliga medarbetare!

Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll och dig som vill jobba natt.

Vår arbetsgrupp består av specialistutbildade sjuksköterskor och undersköterskor samt en blandning av både nyutbildade och erfarna sjuksköterskor. Koordinatorn på avdelningen arbetar dagtid och organiserar inflödet samt sköter eftervårdsarbetet. På avdelningen arbetar vi med att få fram möjligheten att kunna erbjuda en rotationstjänst för de som önskar. Vi ser väldigt positivt på karriärväxling och utveckling utan att behöva byta arbetsplats.

På avdelningen har vi en klinisk omvårdnadsledare som heter Elisabeth. Hon har ledarutbildning och lång erfarenhet av vårdyrket och kommer finnas som stöd för dig både under din inskolning och under din anställning hos oss. Elisabeth ansvarar även för föreläsningar och internutbildningar på avdelningen samt samlar personalen till diskussion vid svårare patientfall. På onsdagar kan dom som vill träna yoga på arbetstid tillsammans med Elisabeth. 

Vi som personalgrupp värdesätter en god arbetsmiljö och trivsel. Gemensamma aktiviteter hos oss är bland annat fredagsfika, frågesporter och AW´s.

Vi erbjuder dig: 

  • Individuellt introduktionsprogram
  • En del av introduktionen består av utbildning och föreläsningar inom specifik omvårdnad för patientgruppen.  
  • För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi ett mentorskap under ett år av en specialistutbildad sjuksköterska. 
  • Trygg inskolning med hjälp av klinisk omvårdnadsledare.
  • Internföreläsningar för kompetensutveckling sker löpande. 
  • Friskvårdbidrag / friskvårdstimme. 

Vi söker dig som 

Vi söker dig som vill har roligt på arbetet tillsammans med dina kollegor och som tar ansvar för såväl patienter som kollegor. Vi vill trivas tillsammans, fokusera på det positiva och växa som arbetsgrupp! 

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska. 

Meriterande: Du får gärna ha en specialistutbildning inom onkologi/kirurgi eller annan relevant specialistutbildning alternativt flerårig erfarenhet inom onkologi eller kirurgi.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Hälsningar Anja, Lisa och Anna, omvårdnadschefer

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. För klinisk personal genomförs en hälsoundersökning innan nyanställning.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Vill du jobba med huvud, hud och halscancer? Vi söker sjuksköterska.

Karolinska Universitetssjukhuset