medrek.se

Vill du jobba som undersköterska på IVA sommaren 2023?

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Vill du jobba som undersköterska på IVA sommaren 2023?

Arbetsplatsbeskrivning

Vi på intensivvårdsavdelningen ser fram emot att få välkomna dig som vill arbeta hos oss i sommar.

Som undersköterska hos oss är du en del av ett professionellt intensivvårdsteam som består av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi möter människor i ett av livets mest kritiska skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete varje dag.

Vi driver en allmän intensivvårdsavdelning och vårdar svårt sjuka och allvarligt skadade patienter i alla åldrar, även barn. Under ett år har vi ca 2 000 patienter, varav 600-700 är intensivvårdspatienter. Övriga är postoperativa patienter samt cvk- och epidural-kateterinläggningar. Vi arbetar även med MIG (mobil intensivvårdsgrupp), återbesöksmottagning för IVA-patienter och deltar på akutmottagningen vid traumalarm. När du börjar hos oss får du en introduktion som inkluderar bland annat bredvidgång och utbildning.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen kommer du bland annat att arbeta med övervakning av svårt sjuka patienter, preoperativa förberedelser, postoperativ övervakning, såromläggningar, stomivård och mobilisering. I arbetet ingår även att hjälpa patienter med daglig hygien.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som har undersköterskeutbildning, men även du som är sjuksköterske- eller läkarstuderande och har tidigare vana från arbete inom vård eller omsorg, är välkommen med din ansökan.

Arbetet kräver god förmåga att kommunicera, liksom att samarbeta med kollegor och andra samarbetspartners. För att kunna se till de särskilda behov som våra patienter har är det viktigt att du har en välutvecklad empatisk förmåga.

Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig till och med 2023-08-27.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lena Raftevold
Enhetschef
Telefon: 063-154082
Email: lena.raftevold@regionjh.se
Namn: Malin Björklund
Enhetschef
Telefon: 063-154816
Email: malin.bjorklund@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Johanna Persson
Kommunal
Telefon: 063-154830
Email: johanna.persson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/991/2022
Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Dela detta jobb

Vill du jobba som undersköterska på IVA sommaren 2023?

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård