medrek.se

Vill du som sjuksköterska få de bästa förutsättningarna för att bli riktigt duktig inom internmedicin?

Regioner
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Vill du som sjuksköterska få de bästa förutsättningarna för att bli riktigt duktig inom internmedicin?

Vi erbjuder
På M61-63 vårdas patienter med njurmedicinska och endokrinologiska sjukdomar. Vi är en internmedicinsk avdelning inom patientområde njurmedicin och endokrin. Trots att det är en medicinsk avdelning utförs många kirurgiska åtgärder på avdelningen som möjliggör till en bred kunskap inom medicin men även kirurgi och ortopedi. Vi har en egen farmaceut på avdelningen för att underlätta för dig som sjuksköterska genom att iordningsställa läkemedel och kontinuerligt utbilda alla medarbetare.  
 
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.
 
Vi är inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt. Oavsett om du snart tar examen eller är erfaren sjuksköterska så kan vi erbjuda dig ett utvecklande arbete och en bred medicinsk kunskap.
 
Hos oss får du även:  
SLL:s nya arbetstidsavtal innehållandes bland annat arbetstidsförkortning med full lön
Kunskap inom pre- och postoperativ vård    
Individanpassad introduktion samt njurmedicinsk grundkurs/fortsättningskurs
Arbete med medicinteknisk utrustning    
Utbildning i peritonealdialys
Inblick i transplantationskirurgi   
Individuellt anpassad introduktion    
Helrenoverad avdelning med stora, ljusa utrymmen.   
Friskvårdsbidrag/subventionerad träning  
Bli kollega med en härlig och kompetent arbetsgrupp!  
 
Om tjänsten  
För att ge bästa möjliga vård arbetar vi i team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, dietister, arbetsterapeuter, kuratorer samt farmaceut. Vi är alla en del kring patienten och arbetar med omvårdnad, medicinska behandlingar, utredningar och social planering. Som sjuksköterska har du arbetsledaransvar och leder omvårdnaden kring våra patienter.  
 
Vi tar emot patienter med både akuta och elektiva tillstånd. Du får lära dig att hantera peritonealdialys, elektrolyter, vätskebalans och ta blodprover som du kanske aldrig tidigare har hört talas om. Du kommer få en större förståelse för komplexa sjukdomstillstånd och hanteringen av dessa.  
 
En grundpelare i vår verksamhet är patientundervisning och att arbeta i team tillsammans med patient och närstående för att kunna bedriva den bästa vården med patienten i fokus. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att förbättra och förnya våra arbetssätt och därför behöver vi dig som vill delta i detta utvecklingsarbete.  
  
Vi söker  
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård
      
 
I denna rekrytering så arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat så avvakta inte med din ansökan!  
 
Välkommen med din ansökan!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Madelene Viklund 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0725-99 11 41
contacticon mobile madelene.viklund@sll.se
Mona Lisa Murell 
Omvårdnadschef
contacticon phone mona-lisa.murell@sll.se
contacticon mobile +46725991023

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 80 350

Dela detta jobb

Vill du som sjuksköterska få de bästa förutsättningarna för att bli riktigt duktig inom internmedicin?

Karolinska Universitetssjukhuset