medrek.se

logga

Vill du som SSK vara med och bygga upp AVA på Danderyds sjukhus?

Regioner
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Vill du som SSK vara med och bygga upp AVA på Danderyds sjukhus?

Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla och starta upp en helt ny avdelning inom akutsjukvård så ska du fortsätta läsa denna annons.

Jobbannons

Under hösten 2020 kommer medicinkliniken på Danderyds Sjukhus nyöppna vår akutvårdsavdelning (AVA) för patienter med akuta tillstånd och diagnoser. Vi söker därför drivna, entusiastiska problemlösare som har patienten i fokus och ett brinnande intresse för akutsjukvård.

AVA är en avdelning med kortare vårdtid och patienterna kommer att komma upp snabbt från akuten för att starta utredning och behandling och den förväntade vårdtiden är mindre än 36 timmar. Avdelningen kommer att ha 10 vpl varav 5 st med övervakningsmöjlighet. Fokus ligger på diagnostik, behandling och övervakning. När patienten bedöms vara stabil väntar en snabb överflyttning till någon av vårdavdelningarna på DSAB. Vanliga sjukdomstillstånd inkluderar infektioner, kramptillstånd, intoxikationer, elektrolytrubbningar, yrsel, commotio, lungemboli och andningsinsufficiens.

AVA driftas som en del av ett större samarbete mellan akutmottagningen, Intermediärvårdsavdelningen (IMA) samt vårdavdelningarna på Medicin-, Infektions- och Kirurg/Urologkliniken.

Gillar du strukturerat akut omhändertagande, fokus på prestigelöst teamarbete och ”bedside”-utbildning är AVA arbetsplatsen för dig.

 

Arbetsuppgifter:

 

Omvårdnad av den akut sjuka patienten. Som sjuksköterska skall du kunna bedöma, prioritera och behandla den akut sjuka patienten samt leda och fördela arbetet.

 

Anställningsform:

 

Tillsvidareanställning, treskift med förtätad helg. Heltid eller deltid. Vill man rotera till en annan enhet går detta utmärkt att diskutera.

 

Kvalifikationer:

 

Legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av akutsjukvården är meriterande.

 

Personliga egenskaper:

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är initiativtagande, engagerad, noggrann, flexibel, positiv och trygg i din roll som sjuksköterska och vill vara med och utveckla denna spännande verksamhet med oss.

Du ska tycka om att arbeta med förbättringar då detta kommer vara en stor del i att starta upp en ny verksamhet.

Dela detta jobb

logga
Vill du som SSK vara med och bygga upp AVA på Danderyds sjukhus?

Danderyds Sjukhus AB