medrek.se

Vill du utvecklas som sjuksköterska och jobba på en utmanande arbetsplats med högspecialiserad vård inom Stroke och Neurologiska sjukdomar? Sök till oss på B81 i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Vill du utvecklas som sjuksköterska och jobba på en utmanande arbetsplats med högspecialiserad vård inom Stroke och Neurologiska sjukdomar? Sök till oss på B81 i Huddinge!

Om oss 
Här bedriver vi framförallt högspecialiserad geriatrisk slutenvård och rehabilitering för patienter som är multisjuka och sköra och som har stroke eller andra neurologiska sjukdomar. De vanligaste diagnoserna är stroke, hjärtsvikt, diabetes, Parkinsons sjukdom och epilepsi. Våra patienter kommer oftast till oss efter diagnostisering och behandling från andra avdelningar. Patienterna kan även komma via direktstyrning från ambulans eller kontakt med bakjour. 
På vår avdelning är vi stolta över vår lärande och stimulerande arbetsmiljö med väl utvecklat multidisciplinärt teamarbete som innebär att du kommer ha stora möjligheter att utveckla dina medicinska kunskaper. Vi jobbar i ett team där alla känner sig välkomna, vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet. Här strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. 
 
Om tjänsten 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning.   Vi jobbar enligt önskeschema. Tjänsten är belägen i Huddinge. 
Vid nyanställning erbjuds du ett individuellt introduktionsprogram som anpassas efter ditt behov. Vi kan även erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning.  
 
Vi söker  
Dig som är nyutexaminerad och också dig som är erfaren sjuksköterska. Du kommer i ditt arbete att möta patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla geriatriska vården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är stresstålig och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo.  
 
Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar – ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.  
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom strokesjukvård och neurologiska sjukdomar. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  
 
Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Pernilla Jerad 
Chefsjuksköterska
contacticon phone 08-585 86441

Fackliga representanter
Vårdförbundet, vardforbudet.karolinska@sll.se,

Dela detta jobb

Vill du utvecklas som sjuksköterska och jobba på en utmanande arbetsplats med högspecialiserad vård inom Stroke och Neurologiska sjukdomar? Sök till oss på B81 i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset